Ervaringen

Ervaringen (anoniem) van cliënten:

  • De manier van werken en het contact met de therapeut zijn mij zeer goed bevallen. Ik heb hierdoor geleerd naar mijn lijf te luisteren en mijn hoofd wat minder serieus te nemen. Ik heb me altijd zeer gezien en gehoord gevoeld, Saskia was liefdevol aanwezig, warm, betrokken en respectvol en vooral uitnodigend tot onderzoeken van wat er zich aandiende. Ik sta nu een stuk sterker in mezelf en heb de vraagstukken die me het afgelopen jaar bezig hielden volgens mij redelijk doorvoeld, waardoor ik ze niet meer als een probleem maar eerder als uitdaging zie.
  • Ik heb het gevoel nu over genoeg tools te beschikken om het gevoelde en geleerde in praktijk te brengen. Daarnaast heeft het werken met het innerlijk kind me erg geholpen om met compassie naar mezelf te kijken waardoor ik mezelf kan troosten en verder kan helpen.
  • Dankjewel voor wat ik heb mogen leren over mezelf. Onverwerkt verdriet wat ik al heel lang had weggestopt mocht naar boven komen. Het was moeilijk om de pijn aan te kijken maar het heeft mij heel veel gebracht! Ik voel nu geen spanning meer, ik voel me door de therapie veerkrachtiger en ik weet nu dat ik kwetsbaar mag zijn. Ik hoef nu niet meer stoer te doen en door te gaan, dat is echt een opluchting! Heel erg bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven!
  • De therapie heeft me geholpen om in het afgelopen jaar een aantal stappen te nemen in mezelf. Saskia heeft echte aandacht en heeft een zodanig vertrouwde setting gecreëerd dat dat ik buiten mijn comfortzone durfde te gaan en dingen heb durven uiten die ik niet zomaar bij iemand uit.  Ik merk ook dat ik veel beter in mijn vel zit dan een half jaar geleden. Ik kan met een goed gevoel terug kijken op wat ik bereikt heb en ben best een beetje trots op mezelf!
  • Ik ben dankbaar dat ik beter met mijn emoties heb leren omgaan en dat ik nu kan voelen dat ik een waardevol mens ben!
  • Ik zocht een therapeut omdat ik veel in mijn hoofd zat en hierdoor vast liep. Gedurende een jaar heb ik therapie bij Saskia gevolgd zoals ik dit van te voren niet bedacht had. Door de veilige setting in de warme praktijkruimte met Saskia als ervaren therapeut en mens, heb ik mij durven open stellen en sta ik nu letterlijk steviger in mijn schoenen. Saskia vertelde mij niet hoe het allemaal anders kan en moet, maar stond gedurende het traject naast mij en liet mij situaties ervaren door inzet van verschillende oefeningen die bij mij paste. Daarnaast stelde zij scherpe vragen en maakte op een natuurlijke wijze steeds de koppeling van denken naar voelen, waardoor ik mij steeds bewuster werd van wat er zich daadwerkelijk afspeelde. Ik ben enorm dankbaar dat Saskia me hierbij geholpen heeft en raad haar begeleiding iedereen aan.
  • Ik merk dat ik veel beter mijn ruimte pak, dat ik luister naar mijn lijf en me begrens. Ik kan beter bij mezelf blijven en ga hierdoor niet meer mee op de emoties van de ander. Dat voelt rustiger en krachtiger!
  • Het contact met de therapeut bleek voor mij heel belangrijk. De manier hoe je je gezien en gehoord voelt, is voor mij de basis om met mezelf naar buiten te komen. Saskia gaf me altijd het gevoel dat er ruimte voor me was. Ze is een vrouw met levenservaring, dat voel je, een vakvrouw die heel dicht bij zichzelf staat. Ik heb een lange reis gemaakt, maar ben er veel sterker uitgekomen en heb geen last meer van paniek!